Objectiu

És una iniciativa de “És Innovació”, empresa dedicada al desenvolupament d’invents i innovacions.

L’objectiu és reconèixer la labor, trajectòria personal i/o professional de persones que amb la seva manera de fer, esforç personal i professional poden ser considerades un exemple i transmeten valors que fan que la nostre societat sigui cada dia una mica millor. És una iniciativa sense cap ànim de lucre, nascuda des de l’empresa privada per a reconèixer  mèrits i posar en el punt de mira a aquelles persones que per la seva labor i trajectòria vital, mereixen ser distingits i son un exemple per tothom.

Al ser sense ànim de lucre, no té cap dotació econòmica, ja que el valor del premi és el reconeixement públic i mostrar la importància de valors com l’esforç personal, la perseverança, la professionalitat i el voler fer una bona feina com valors a imitar i difondre.

Dinàmica de funcionament  

L’inici de cada edició es la constitució del jurat, que son les persones encarregades de triar als candidats/es que opten a ser el guanyador/a. L’esmentat jurat ha anat canviat a les diferents edicions, però sempre busquem que sigui molt divers i lo més representatiu de la societat en si, amb persones que provenen de diferents sectors professionals i amb interessos personals també molt variats, a més el guanyador de l’edició anterior passa a ser jurat per a l’edició del següent any, ja que pensem que coneix en primera persona els valors que representa el premi, i pot proposar a un candidat/a que també reuneixi  condicions i valors.

Una vegada tenim els candidats/es obrim la votació per internet de la que surt el guanyador/a.

Per finalitzar l’edició fem un acte d’entrega del guardó acreditatiu on rep el de mans de qui va guanyar l’edició anterior.