Candidats/es 2019: Cristian Gómez

gallery/fotocristian
Cristian Gómez García. L'Hospitalet de Llobregat, 1989. 
Des de ben petit la màgia del futbol li va captivar, va créixer amb els moments més històrics dels seus jugadors favorits Xavi i Zidane.

Des de llavors va tenir clar el que volia, per la qual cosa va decidir dedicar el seu temps exclusivament en això.
Cada cap de setmana en l'equip de la seva ciutat, CE L'Hospitalet, amb il·lusió, motivació i passió, ha viscut una infinitat d'històries, on entre les més destacables es troben: el debut en el primer equip sent juvenil, estar present en el campionat de lliga i l'ascens a segona divisió B.

Aconseguir la titularitat en primera divisió va ser un somni fet realitat, així com jugar en un dels millors clubs del món, el Real Madrid.
El seu pas per Girona li va ensenyar a adonar-se del fugaç, intens i dur que pot ser un ascens. I a Lleida, en la importància del que realment val, la família, els amics, el tornar a casa i amb això, al seu club d'origen.

Si hi ha alguna cosa que realment li defineix és la seva visió del treball, on estan sempre presents la constància i l'esforç que exerceix diàriament per a aconseguir els seus objectius.
És per això que la seva professió li transmet sentiments de tota mena; l'alegria d'una victòria, el coratge de no haver fet les coses correctament, o el sentiment de justícia davant determinades accions.