Una mica d'história

El premi va néixer de la voluntat de la nostra empresa, en aquell moment es deia Girona Innovació ara som És Innovació i l’Hotel Nord 1901 de Girona  de donar un reconeixement públic a persones que tenen uns valors personals i/o professionals que mereixen ser destacats, va ser durant les dos primeres edicions que el vam organitzar conjuntament i l’Hotel Nord va ser el lloc on es realitzava l’acte d’entrega del guardó. A partir de la tercera edició vam assumir la organització en solitari i fins ara així ho continuem fent. L’acte d’entrega de la tercera i quarta edició va ser al Hotel d’entitats de Girona i la cinquena i sisena a l Centre Bòlit també de Girona.

Durant les sis edicions anteriors també hem tingut diverses empreses col·laboradores com els Restaurants +Cub i Mimolet, la Llibreria les Voltes, El Centre Cultural Bòlit, l’empresa Wocoach, Cervesses Moritz, cervesses La Moska gironina i Caves Maset.

Com a suport tecnològic vam començar amb un blog on reflectíem tota l’actualitat i transcurs del premi i ja des de l’edició passada disposem de web: http://www.innovacio.es/Premi-Molla-dOr/, també fem difusió de les novetats a les comptes d’Instagram i Twitter del Premi.